Náš tým

Aneta Baarová

Předsedkyně

Anet má na starost organizaci akcí, především pořádání srazů, ale také přednášek a workshopů. Je hlavní člověk pro komunikaci s partnery a stará se o instagram.

Má vystudovanou ekonomii v Praze. Chvíli pracovala jako finanční poradce a poté se vrátila zpět ke studiu a získání Mgr. titulu jí přerušilo mateřství. Veškerou svoji energii vkládá nyní do výchovy syna a dcery a organizace akcí pro rodiny s dětmi. Pokud najde volnou chvilku ráda háčkuje a zahradničí.

Lenka Trunečková

Místropředsedkyně

Lenka se stará o PR a grafiku webu a facebooku a vnitřní komunikaci, dotace a komunikaci s partnery. Má na starost také organizaci větších akcí, jako jsou festivaly a jarmarky, ale také přednášky a workshopy.

Vystudovala pedagogické lyceum a VŠ sociální pedagogiku a následně psychologii. 7 let pracuje v organizaci pomáhající dětem, které nemohou žít ve své vlastní rodině na pozici metodika školky s terapeutickým přesahem. Práce jí byla vždy i koníčkem. Ráda cestuje, šije, peče, tvoří a zajímá se o grafiku, alternativní vzdělávání, přirozené porody a non toxic domácnost. Největší čas momentálně věnuje rodině a spolku, ale nikdy nepřestala úplně pracovat.

Jana Kováčová

Hospodářka

Jana se stará o finance spolku, vnitřní komunikaci a komunikaci s partnery. Je lektorkou cvičení pro děti s maminkami. Má na starost také organizaci akcí, především výletů, ale také přednášek a workshopů.

Vystudovala Management a VŠ matematika a technická výchova pro 2.stupeň ZŠ. 10 let pracovala v multikině a poté ve školství. Baví ji organizace akcí a výletů, cestování, ruční práce - výroba dekorací a šperků, sport - vedení sportovních a tanečních kroužků, zdravá výživa, příprava letních táborů a mnoho dalších. Snad největší zálibou jsou zimní sporty, V tuto chvíli ji nejvíc zaměstnává a naplňuje výchova a starost o syna  a dceru a samozřejmě práce pro Uzlík, která jde opět ruku v ruce se všemi koníčky.

Petra Ciknerová

Petra má na starost korekturu, nejen fotek. a je často hasičem věcí, které nejvíc hoří Je zástupce pro Tachovsko.

Vystudovala magistra archeologie, kterou se i přes to jak jí bavila nikdy neživila. Pracovala většinou u počítače a v administrativě. Ve volném čase chodila na bowling, squash a jezdila na kole na výlety do přírody. Nyní jí zaměstnává výchova dcery, se kterou chodí na výlety do přírody venčit psa. Ráda zkouší nové věci, ale zatím u ničeho dlouho nevydržela ale velmi jí baví šití u kterého jí nadšení ještě neopustilo. Není nic, co by nezvládla a špatnou náladu u ní nepotkáte.

Šárka Beránková

Šárka pomáhá na akcích spolku, Je zástupce pro Domažlicko.

Má syna a dceru. Má zkušenost s kojením a nošením v tandemu. Je zastánkyní dlouhodobého kojení a respektující výchovy. Její rodina se snaží žít a myslet ekologicky, používá látkové pleny, nosí barefoot obuv. Na ruční práce jí moc neužije, ale má ráda květiny a pěstuje (více méně úspěšně) orchideje.

Eva Němečková        Eva pomáhá na akcích spolku, má na starost některé srazy.  Vede workshopy nošení dětí.

Má tři děti. Před mateřskou pracovala jako vedoucí v masně. Baví jí knížky, hrady, zámky a historie. Má slabost pro šátky, především ty růžové. Absolvovala kurz z břicha na břicho a je poradkyní nošení dětí.

Žaneta Kubešová

Žaneta vám po dohodě bude ráda k dispozici. Můžete spolu řešit všechno, co vás napadne, je otevřená všemu

Certifikovaná dula ČAD a organizátorka festivalu Respekt k porodu Plzeň.

Žanetu cesty života zavedly k tomu, že podporuje ženy při jejich cestě těhotenstvím, porodem a mateřstvím.
Nezasahuje do cesty žen, protože každá můžeme mít jinou cestu a každá má za sebou jiný životní příběh. Žaneta je tu proto, abych předala informace, které jí byly dány a byla podporující osobou a na vás je, jakým směrem se vydáte. Těhotenství a porod je vaše cesta a Žaneta vás na této cestě podpoří a předá, co může, ví a umí a vy se svobodně rozhodnete, co chcete a co je právě pro vás vhodné.

Míša Cafourková

Míša má na starost kurzy angličtiny a workshop látkových plen. Je zástupce pro Rokycansko.

Vystudovala marketing na VŠFS v Praze, ale vždycky jí to víc táhlo k cestování. Poprvé odjela na zkušenou do USA, kde pracovala jako AuPair a chodila do školy. Po návratu z USA se v ČR moc nezdržela a za nedlouho se vypravila do Dubaje, kde pracovala jako letuška pro leteckou společnost Emirates. Toulání po světě jí "překazila" až malá Emička. Míša pracovala také jako lektorka angličtiny v jazykové škole v Plzni a nyní vede soukromé jazykové lekce a kurzy.

Naďa Hodačová

Naďa má na starost workshopy o kojení a masáže kojenců. Je laktační poradkyně.

Vystudovala psychologii se zaměřením na vzdělávání na FPE ZČU a marketing na VOŠ

Plzeň. Pracovala jako asistentka pedagoga, vychovatelka, učitelka a prodavačka květin. Je
maminkou úžasné dcery Sabinky, díky níž se rozhodla stát laktační poradkyní a pomáhat tak
maminkám, které mají problémy s kojením. Dále se věnuje kurzům masáží pro děti a kojence.
Ve volném čase je ráda se svou rodinou v přírodě, čte, zahradničí a učí se šít.

Michaela Chlupsa

Míša má na starost cvičení pro maminky s dětmi a je často hnací motor ostatních členů.

Po vystudování obchodní akademie odletěla do USA jako au-pair. Po návratu si udělala kurz trenérky sportovního aerobicu, core a zdravá záda. Od roku 2010 vedla motoricko-funkční tréninky pro děti i cvičení pro veřejnost. Vystudovala VŠ - Mezinárodní vztahy a byla 3 roky zaměstnaná v cestovní agentuře. V červnu 2018 z ní Zoe udělala maminku a proto se stala členkou spolku Uzlík, který jí okouzlil při první schůzce. Své dny tráví na procházkách s dcerou, psem a někdy i manželem, sledováním videí a seriály v aj, čtením a studii pozitivní nálady. V životě jí toho baví tolik - děti, pomoc, cvičení, běh, cestování, psi, vyrábění, že stále hledá své místo.

Andrea Potužáková

Andrea ráda poradí v oblasti kojení. Vede podpůrné skupinky zaměřené na kojení.

Vystudovala pedagogickou fakultu a pět let učila na menší i větší základní škole. Práce
s dětmi ji moc baví a naplňuje. V současné době je na mateřské dovolené s dcerou Eliškou. Uplakaný začátek mateřství ji dovedl až k plnému kojení a cestě studia laktačního
poradenství na Slovensku. Přála by si šířit osvětu o kojení a vztahové výchově. Zajímá se o automatickou kresbu a výklad karet. Je ráda mezi lidmi. Zároveň miluje přírodu. Ve volném čase cvičí jógu,
kreslí, vaří, peče, vyrábí džemy, domácí nudle, šťávy a sirupy z toho,co příroda nabídne.

Bára Pytlová

Bára vám ráda poskytne masáž či nabídne radu ve všech oblastech svého zájmu.

Absolvovala fakultu zdravotnických studií a několik let pracovala jako terapeutka na oddělení radiační onkologie. V moderním zdravotnictví jí však vždy chyběl komplexnější přístup, proto se při první příležitosti vrhla na studium aromaterapie a tradiční čínské medicíny. Absolvovala masérský kurz a kurz výživového poradenství. S příchodem syna Kiliánka začala dlouhou cestu za snahou o respektující výchovu a kontaktní rodičovství, na které denně minimálně několikrát zakopne. Syna výhradně nosí a látkuje. Nejsou jí cizí témata jako přirozený porod, non toxic domácnost a barefoot obouvání. Věci, které ji zajímají, ráda studuje do hloubky. Relaxuje na rodinných výletech a procházkách v přírodě.

Martina Kasíková

Vystudovala SŠ Obchodní akademii v Plzni. Poté se přestěhovala do Třemošné, kde 2 roky pracovala ve vývozním skladu výrobní firmy. V únoru 2018 se stala maminkou, když se jí narodil syn Daník. Nyní pracuje z domova jako finanční účetní. Mezi její záliby patří sport, tanec a vše s tím spojené. Jejím nejoblíbenějším sportem je Ropeskipping (skákání přes švihadlo). Ve Třemošné vede kroužek Ropeskippingu pro děti. Také předcvičuje Bodyforming pro maminky s dětmi. Ve volném čase ráda cestuje, vymýšlí různé hry pro děti, tráví čas v přírodě a se svou rodinou a přáteli.

Chcete být součástí Uzlíku?

Pokud máte zájem aktivně se podílet na činnosti spolku jako dobrovolník, jste kreativní a rádi se zapojujete do komunitního dění, napište nám. Jsme otevřeni novým členům, kteří nám budou pomáhat Uzlík rozvíjet tím správným směrem. V případě zájmu o členství nám napište na email spolekuzlik@gmail.com