Náš tým

Aneta Baarová

Předsedkyně

Anet má na starost organizaci akcí, především pořádání srazů. Je hlavní člověk pro komunikaci s partnery a stará se o instagram.

Má vystudovanou ekonomii v Praze. Chvíli pracovala jako finanční poradce a poté se vrátila zpět ke studiu a získání Mgr. titulu jí přerušilo mateřství. Veškerou svoji energii vkládá nyní do výchovy syna a organizace akcí pro rodiny s dětmi. Pokud najde volnou chvilku ráda háčkuje a zahradničí.

Lenka Trunečková

Místropředsedkyně

Lenka se stará o PR a grafiku webu a facebooku. Má na starost také organizaci akcí, především festivalů.

Vystudovala pedagogické lyceum a VŠ sociální pedagogiku a následně psychologii. 7 let pracuje v organizaci pomáhající dětem, které nemohou žít ve své vlastní rodině. V současné chvíli na pozici metodika školky s terapeutickým přesahem. Práce jí byla vždy i koníčkem. Ráda cestuje, šije, peče, tvoří a zajímá se o grafiku, alternativní vzdělávání, přirozené porody a non toxic domácnost. Největší čas momentálně věnuje synovi ale nikdy nepřestala úplně pracovat.

Jana Kováčová

Hospodářka

Jana se stará o finance spolku a je lektorkou cvičení pro děti s maminkami. Má na starost také organizaci akcí, především výletů.

Vystudovala Management a VŠ matematika a technická výchova pro 2.stupeň ZŠ. 10 let pracovala v multikině a poté ve školství. Baví ji organizace akcí a výletů, cestování, ruční práce - výroba dekorací a šperků, sport - vedení sportovních a tanečních kroužků, zdravá výživa, příprava letních táborů a mnoho dalších. Snad největší zálibou jsou zimní sporty, V tuto chvíli ji nejvíc zaměstnává a naplňuje výchova a starost o syna a samozřejmě práce pro Uzlík, která jde opět ruku v ruce se všemi koníčky.

Petra Ciknerová

Petra má na starost papírování, organizaci akcí a korekturu fotek. Je zástupce pro Tachovsko.

Vystudovala magistra archeologie, kterou se i přes to jak jí bavila nikdy neživila. Pracovala většinou u počítače a v administrativě. Ve volném čase chodila na bowling, squash a jezdila na kole na výlety do přírody. Nyní jí zaměstnává výchova dcery, se kterou chodí na výlety do přírody venčit psa. Ráda zkouší nové věci, ale zatím u ničeho dlouho nevydržela. Není nic, co by nezvládla a špatnou náladu u ní nepotkáte.

Šárka Beránková

Šárka pomáhá na akcích spolku, Je zástupce pro Domažlicko.

Má syna a čeká druhý přírůstek. Plánuje kojit a nosit v tandemu. Je zastánkyní dlouhodobého kojení a respektující výchovy. Její rodina se snaží žít a myslet ekologicky, používá látkové pleny, nosí barefoot obuv. Na ruční práce jí moc neužije, ale má ráda květiny a pěstuje (více méně úspěšně) orchideje.

Eva Němečková        Eva pomáhá na akcích spolku, má na starost některé srazy.

Má tři děti. Před mateřskou pracovala jako vedoucí v masně. Baví jí knížky, hrady, zámky a historie. Má slabost pro šátky, především ty růžové.

Michaela Hrabíková

Míša pomáhá na akcích spolku, má na starost některé srazy..

Má jednoho syna, před mateřskou byla konzultant v T-MOBILU. Říká se o ní, že zavaří i šišky, dělá výborné  šťávy a marmelády. Umí taky háčkovat a v minulosti se věnovala sportovní kynologii.

Katka Brodská

Katka ráda poradí v níže uvedených oblastech a může poskytnout především své praktické zkušenosti.

Je komunitní porodní asistentka, laktační poradkyně, masérka a především maminka. Poskytuje ženám a jejich rodině kontinuální péči od těhotenství, porod, šestinedělí, období po něm.  Snaží se o čistý a intuitivní způsob života, který s sebou přínáší témata jako ekologické stavby, nontoxic domácnost, bezcukrová strava či barefoot. Největší zálibou je běh, canicross, koně a permakulturní zahrada. Vnímá, že skloubit nošení, kontaktní rodičovství a sport není lehké, nicméně to lze.

Žaneta Kubešová

Míša Cafourková

Míša má na starost kurzy angličtiny a workshop látkových plen. Je zástupce pro Rokycansko.

Vystudovala marketing na VŠFS v Praze, ale vždycky jí to víc táhlo k cestování. Poprvé odjela na zkušenou do USA, kde pracovala jako AuPair a chodila do školy. Po návratu z USA se v ČR moc nezdržela a za nedlouho se vypravila do Dubaje, kde pracovala jako letuška pro leteckou společnost Emirates. Toulání po světě jí "překazila" až malá Emička. Míša pracovala také jako lektorka angličtiny v jazykové škole v Plzni a nyní vede soukromé jazykové lekce a kurzy.

Naďa Hodačová

Vystudovala psychologii se zaměřením na vzdělávání na FPE ZČU a marketing na VOŠ

Plzeň. Pracovala jako asistentka pedagoga, vychovatelka, učitelka a prodavačka květin. Je
maminkou úžasné dcery Sabinky, díky níž se rozhodla stát laktační poradkyní a pomáhat tak
maminkám, které mají problémy s kojením. Dále se věnuje kurzům masáží pro děti a kojence.
Ve volném čase je ráda se svou rodinou v přírodě, čte, zahradničí a učí se šít.

Michaela Chlupsa

Po vystudování obchodní akademie odletěla do USA jako au-pair. Po návratu si udělala kurz trenérky sportovního aerobicu, core a zdravá záda. Od roku 2010 vedla motoricko-funkční tréninky pro děti i cvičení pro veřejnost. Vystudovala VŠ - Mezinárodní vztahy a byla 3 roky zaměstnaná v cestovní agentuře. V červnu 2018 z ní Zoe udělala maminku a proto se stala členkou spolku Uzlík, který jí okouzlil při první schůzce. Své dny tráví na procházkách s dcerou, psem a někdy i manželem, sledováním videí a seriály v aj, čtením a studii pozitivní nálady. V životě jí toho baví tolik - děti, pomoc, cvičení, běh, cestování, psi, vyrábění, že stále hledá své místo.

Chcete být součástí Uzlíku?

Pokud máte zájem aktivně se podílet na činnosti spolku jako dobrovolník, jste kreativní a rádi se zapojujete do komunitního dění, napište nám. Jsme otevřeni novým členům, kteří nám budou pomáhat Uzlík rozvíjet tím správným směrem. V případě zájmu o členství nám napište na email spolekuzlik@gmail.com