Základy google aplikací

Prosím napište nám do poznámky, zda s sebou budete mít dítě a jeho věk.

K semináři: vhodný - Google účet a vlastní notebook.

Neděle 25. října od 9:30 do 12:30, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň.

Kurz v rámci projektu - Zpátky do práce, jde to! Při koupi minimálně 4 kurzů získáte poukázku na 4h coworkingu zdarma.

Kurz bude zaměřen na praktické dovednosti používání Google aplikací v každodenním životě a práci: Úvod do Google, cloudové řešení, Gmail, Kalendář a úkoly. Google disk, Dokumenty, Tabulky, Prezentace, Formuláře, Google Keep, Google fotky. Aplikace pro mobilní telefony. Formy sídelní informací, dokumentů, podkladů a fotek. Spolupráce na dokumentech v reálném čase. Kurz je určen primárně pro začátečníky nebo mírně pokročilé.

Lektor Jiří Tománek je zastupitel a radní menší obce. A především nadšenec do IT. Od začátku 90. let řeší IT problémy v domácnostech i firmách. Profesně se věnuje grafice - navrhuje medaile a mince a spravuje PC sítě.  S uvedením online aplikací se snaží o propagaci trendů, vzdělávání, implementaci a poradenství v oblasti cloudu a především Google aplikací. Ve volném čase se věnuje neziskové organizaci, která pořádá komunitní akce pro rodiny s dětmi.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

Projekt je podpořen z dotačního programu Rodina MPSV.