Základy tvorby webu

Prosím napište nám do poznámky, zda s sebou budete mít dítě a jeho věk.

K semináři: vhodný - Google účet a vlastní notebook.

Sobota 24. října od 9:30 do 12:30, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň.

Kurz v rámci projektu - Zpátky do práce, jde to! Při koupi minimálně 4 kurzů získáte poukázku na 4h coworkingu zdarma.

Kurz bude zaměřen na to, jak si za minimální náklady vytvořit svépomoci webové stránky. Využití online aplikace Google weby, která umožňuje jednoduše a kreativně tvořit webové stránky. Funguje jako webový editor s mnoha dalšími funkcemi. Výborné je propojení s dalšími aplikacemi Google (dokumenty, fotky, formuláře, prezentace, mapy, kalendář apod.)

Obsah semináře:
Tvorba web stránek, šablony vs. vlastní návrh, design stránek ,propojení s Google Kalendářem, propojení s Google Mapou, propojení s Google Dokumenty (+ využití formulářů), propojení s dalšími miniaplikacemi, sdílení stránek a týmová spolupráce na tvorbě.

Lektor Jiří Tománek je zastupitel a radní menší obce. A především nadšenec do IT. Od začátku 90. let řeší IT problémy v domácnostech i firmách. Profesně se věnuje grafice - navrhuje medaile a mince a spravuje PC sítě.  S uvedením online aplikací se snaží o propagaci trendů, vzdělávání, implementaci a poradenství v oblasti cloudu a především Google aplikací. Ve volném čase se věnuje neziskové organizaci, která pořádá komunitní akce pro rodiny s dětmi.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

Projekt je podpořen z dotačního programu Rodina MPSV.