Základy propagace facebook a instagram

Vyprodáno

Prosím napište nám do poznámky, zda s sebou budete mít dítě a jeho věk.

Úterý 17. listopadu od 9:30 do 12:30, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň.

Kurz v rámci projektu - Zpátky do práce, jde to! Při koupi minimálně 4 kurzů získáte poukázku na 4h coworkingu zdarma.

Kdo dnes není na sociálních sítích - jako by nebyl. Využití facebooku a instagramu k propagaci vašeho ponikání má v současnosti velký potenciál. Na kurzu se dozvíte jaké jsou přednosti a specifika jednotlivých sociálních sítí. Jak řídit sociální sítě a v čem je odlišit. Jak začít budovat stránku a publikum na sociálních sítích. Jak fungují reklamy na sociálních sítích? Jak řešit krizovou komunikaci na sociálních sítích? Co všechno musíte (u)dělat, aby sociální sítě fungovaly a přinášely výsledky?

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

Projekt je podpořen z dotačního programu Rodina MPSV.