Základy podnikání

Vyprodáno

Prosím napište nám do poznámky, zda s sebou budete mít dítě a jeho věk.

Sobota 10. října od 9:30, Komunitní centru Uzlík, Plachého 48, Plzeň.

Kurz v rámci projektu - Zpátky do práce, jde to! Při koupi minimálně 4 kurzů získáte poukázku na 4h coworkingu zdarma.

Proč je rodičovská či mateřská ten nejlepší čas na rozjezd podnikání? Jak úspěšně skloubit práci s mateřskou či rodičovskou dovolenou. Jaké jsou výhody a nevýhody podnikání při dětech a jak se vyhnout chybný krokům? Na tyto a další dotazy si odpovíme. Na kurzu si nebudeme nasazovat růžové brýle, ale ukážeme si realitu podnikání s dětmi a dozvíte se, jak si rozjezd podnikání naplánovat.

Pavlína Zítková - ekonomika a konzultantka pro efektivní podnikání, zvláště v období s malými dětmi. V rámci projektu Maminkatelky pomáháme ženám pravidelně si vydělávat podnikáním a zároveň mít čas na své děti. (www.maminkatelky.cz)

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

Projekt je podpořen z dotačního programu Rodina MPSV.