Workshop nošení dětí

Vyprodáno

Workshop nošení dětí

Pondělí 29.6.2020 od 10:00 do 12:00

Chcete své miminko nosit, ale nevíte, jak na to?

Kurz je vhodný pro těhotné ženy a maminky s dětmi. Tatínci jsou také vítáni! Součástí kurzu bude praktický nácvik. Můžete si přinést vlastní šátek. Pokud nemáte, nevadí, máme je k dispozici vč. nácvikové panenky.

Popovídáme si o nošení a o tom, co je důležité vědět.

Jak správně vybrat šátek / nosítko. Jaký je rozdíl mezi ergonomickými a neergonomickými nosítky. Budete mít možnost si vyzkoušet různé typy šátků a nosítek. Naučíme vás základní úvazy na břicho i záda. Zkusíte si nastavit nosítko na míru Vám i miminku. Popovídáme si o výhodách nošení pro Vás i Vaše miminko. Workshopem vás budou provázet poradkyně nošení Aneta Baarová a Eva Němečková.

Kapacita kurzu je omezena, abychom se Vám mohly maximálně věnovat.

Pokud máte nějaké otázky kontaktujte nás na baarova.uzlik@gmail.com