Workshop kojící korále

Workshop - kojící korále a klip na dudlík

Náhradní termín - 15.6.2020 od 10:00 do 12:00

Pojďte si s námi vyrobit vlastní kojící korále a klip na dudlík nebo kousátko).

Kojící korále, které zabaví Vaše děťátko nejen v době kojení. díky korálkům se z malého raubíře stane andílek, který kouká jen na korálky a hraje si s nimi. Kojící korále se dají využít i mimo kojení či pro nekojící maminky. Děťátko se zvládne samo zabavit při zkoumání různých barev a velikostí či skvěle fungují jako kousátko při prořezávání zoubků.

Na workshopu si můžete vyrobit kojící korále a klip na dudlík ve vašich oblíbených barvách. Pokud nevyužíváte dudlík, můžete klip přetvořit na kousátko.

Veškerý potřebný materiál bude na místě a je v ceně workshopu.

Děti jsou vítány, bude pro ně připraven nehlídaný dětský koutek.

Pokud máte nějaké otázky kontaktujte nás na baarova.uzlik@gmail.com