Využití základních Montessori principů v domácím prostředí

Pátek 6. listopadu od 10:00, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Povídání především o praktickém využití Montessori principů v domácím prostředí. Ukázka pomůcek vyrobených z materiálů, které máme všichni doma. Odpovědi na časté dotazy ohledně Montessori přístupu. Sdílení zkušeností a pohledu na věc čtyřnásobné matky :).

Přednáší: Bc. Šárka Škodová
Vystudovala jsem ekonomii a působila na manažerských pozicích již od VŠ u nás i v zahraničí. S příchodem prvního dítěte mě ale osud (naštěstí) zavál docela jinam.
V roce 2011 jsem v Karlových Varech objevila metodu PlayWisely a o rok později otevřela v Plzni Klub Rubikon, kde se právě této metodě věnujeme. Za těch 7 let co Klub funguje, se událo neuvěřitelné množství věcí. K prvorozenému synovi se nám narodili další 3 krásné a báječné děti, převzala jsem provoz centra PlayWisely v Karlových Varech, abych o 2 roky později zjistila, že to takhle na dálku neumím šéfovat a zase to pustila. Také jsem si splnila sen a po náročných přípravách otevřela v Plzni školku s prvky Montessori a po dalších 2 letech došla k velkému sebepoznání a školku s čistým svědomím zase zavřela.
Dnes se věnuji naplno rodině - našim 4 dětem, z nichž máme 2 v režimu individuálního vzdělávání a veškerý pracovní čas investuji do Klubu Rubikon, protože mi investice do "vzdělávání" dětí dává čím dál tím větší smysl.

Není třeba vyzvedávat vstupenku, na místě bude jmenný seznam.

Děti je možné mít s sebou, počet míst je omezen. Bude připraveno drobné občerstvení.