Využití základních Montessori principů v domácím prostředí

Pondělí 27. července od 10:00

V případě pěkného počasí se sejdeme v Borském parku na pikniku v trávě, v případě nepřízně počasí v komunitním centru Uzlík - Plachého 48. Informace vám včas přijde prostřednictvím sms. Zadejte tedy prosím vaše telefonní číslo.

Povídání především o praktickém využití Montessori principů v domácím prostředí. Ukázka pomůcek vyrobených z materiálů, které máme všichni doma. Odpovědi na časté dotazy ohledně Montessori přístupu. Sdílení zkušeností a pohledu na věc čtyřnásobné matky :).

Přednáší: Bc. Šárka Škodová
Vystudovala jsem ekonomii a působila na manažerských pozicích již od VŠ u nás i v zahraničí. S příchodem prvního dítěte mě ale osud (naštěstí) zavál docela jinam.
V roce 2011 jsem v Karlových Varech objevila metodu PlayWisely a o rok později otevřela v Plzni Klub Rubikon, kde se právě této metodě věnujeme. Za těch 7 let co Klub funguje, se událo neuvěřitelné množství věcí. K prvorozenému synovi se nám narodili další 3 krásné a báječné děti, převzala jsem provoz centra PlayWisely v Karlových Varech, abych o 2 roky později zjistila, že to takhle na dálku neumím šéfovat a zase to pustila. Také jsem si splnila sen a po náročných přípravách otevřela v Plzni školku s prvky Montessori a po dalších 2 letech došla k velkému sebepoznání a školku s čistým svědomím zase zavřela.
Dnes se věnuji naplno rodině - našim 4 dětem, z nichž máme 2 v režimu individuálního vzdělávání a veškerý pracovní čas investuji do Klubu Rubikon, protože mi investice do "vzdělávání" dětí dává čím dál tím větší smysl.

Děti je možné mít s sebou, počet míst je omezen. Bude připraveno drobné občerstvení.