Vědomý time management

Vědomý time - management aneb netradiční workshop na tradiční téma
17. DUBNA od 10:00 do cca 11:30 cena 250,-
Netradičně pojatý praktický workshop na téma práce s časem, stanovení životních priorit, sdílení zkušeností, tipy a triky.
Přednáší Bc. Šárka Škodová
Vystudovala jsem ekonomii a působila na manažerských pozicích již od VŠ u nás i v zahraničí. S příchodem prvního dítěte mě ale osud (naštěstí) zavál docela jinam.
V roce 2011 jsem v Karlových Varech objevila metodu PlayWisely a o rok později otevřela v Plzni Klub Rubikon, kde se právě této metodě věnujeme. Za těch 7 let co Klub funguje, se událo neuvěřitelné množství věcí. K prvorozenému synovi se nám narodili další 3 krásné a báječné děti, převzala jsem provoz centra PlayWisely v Karlových Varech, abych o 2 roky později zjistila, že to takhle na dálku neumím šéfovat a zase to pustila. Také jsem si splnila sen a po náročných přípravách otevřela v Plzni školku s prvky Montessori a po dalších 2 letech došla k velkému sebepoznání a školku s čistým svědomím zase zavřela.
Dnes se věnuji naplno rodině - našim 4 dětem, z nichž máme 2 v režimu individuálního vzdělávání a veškerý pracovní čas investuji do Klubu Rubikon, protože mi investice do "vzdělávání" dětí dává čím dál tím větší smysl.
Děti můžete vzít s sebou. Počet míst je omezen. Bude připraveno drobné občerstvení.