Těhotenská jóga

Čtvrtek 19:30, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Můžete si zakoupit jednotlivou lekci nebo celý kurz. V případě zájmu o celý kurz nám napište na spolekuzlik@gmail.com

Vlídná jóga Jana Skurková

Tpříprava na porod - Vlídná jóga

Období těhotenství je skvělou příležitostí pro to zpomalit a naučit se vnímat své tělo. Jóga nám v tom může být skvělým průvodcem, a tak se pojďme společně zastavit a věnovat se jen sobě a miminku. Budeme jemně protahovat a posilovat naše vnitřní i vnější svaly, a tak předcházet bolestem zad, třísel či otokům, které se v těhotenství mohou objevit. Zaměříme se na svůj dech, který je tolik potřebným pomocníkem nejen při samotném porodu, zvědomíme si postavení těla a dopřejeme si příjemné vizualizace a komunikaci s miminkem už v bříšku. Pozice jsou citlivě upravené pro nastávající maminky tak, aby neublížily sobě ani děťátku. Tempo je pomalé, pozvolné, dosahujeme souladu vědomého dechu a pohybu.
Pokud s jógou začínáte, je vhodné počkat do 2. trimestru, zkušené jogínky mohou cvičit kdykoliv s ohledem na svůj aktuální stav. Doporučujeme se poradit se svým lékařem, zda je gravidjóga pro vás vhodná.
Hodiny vede certifikovaná lektorka Mgr. Jana Skurková

Doporučení

• Doporučujeme nejíst těžká jídla 2-3 hodiny před zahájením lekce.

• Pokud máte zdravotní omezení, poraďte se svým lékařem o vhodnosti cvičení. Před začátkem hodiny prosím informujte instruktorku o případných aktuálních zdravotních problémech.

Hodiny vede Mgr. Jana Skurková - https://www.facebook.com/vlidnajoga/

Tyto lekce jsou bez účasti dětí.

Při nákupu zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

Zvolte si variantu: