Stravou k dobré imunitě

4.8. od 10:00. (Místo bude upřesněno dle počasí - Uzlík, Plachého 48 nebo v parku),

Stravou k dobré imunitě (Výživové principy dle ájurvédy)

Být odolný díky dobré imunitě je dnes aktuálnější než kdy jindy. Koronavirová epidemie nám to dobře připomněla. Ájurvéda je naukou o zdraví. Dává nám aktuální odpovědi, jak posílit svou imunitu a nemocem předcházet.

Na této přednášce se dozvíte užitečné a praktické tipy, jak o sebe pečovat a být fit. Budeme si povídat o dobrém trávení a výběru stravy jako základu našeho zdraví. Strava nás dennodenně doprovází, významně ovlivňuje naši fyzickou a psychickou kondici. Co je vhodné a co ne je vysoce individuální, pro každého je výběr jiný. Společně probereme, čím se řídit a jak podpořit zdraví svoje a své rodiny.

Důležité otázky:

Podle čeho poznám, jaká strava je pro mě a mou rodinu vhodná?

Jak poznám, že mám dobré trávení?

Mám nějaké zažívací obtíže (nadýmání, plynatost, zácpu, bolest žaludku po jídle)?

Přednáškou vás provede a na setkání se těší ájurvédská poradkyně Mgr. Hanka Vránová, absolventka tříletého studia Ájurvédské Gurukuly v Praze.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Vstupenky nevydáváme, na místě bude jmenný seznam.

Kapacita 10 lidí