Španělština pro začátečníky

Pondělky od 5.října v 16:00, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Rádi byste se naučili Španělsky? Že jste nikdy na španělštinu nechodili? Nevadí! Od října otevíráme kurz španělštiny pro začátečníky. Seznámíte se s jazykem a zjistíte, že spoustu slovíček již znáte. Naučíte se základní fráze a na dovolené se již nebudete muset bát, že se nedomluvíte. A co je nejlepší? Kurz povede rodilá mluvčí! Děti nejsou překážkou.

Lorena: Jmenuji se Lorena... Španělská maminka, která si užívá krajíček 'tortilla de patatas' v jedné ruce a 'copa de vino' v té druhé, zatímco šplouchy šplouch nožičky 'en el mar' a teplíčko 'del sol' ve tváři

Cena jedné lekce je 160 kč. Kurz je složen z 10 lekcí po dobu 10 týdnů. Kurzové se platí dopředu na účet - tedy 1.600kč (platbu lze po dohodě rozdělit do dvou částí).

Počet míst je omezen.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

1 600,00 Kč