Máma chvíli sama - Non toxic dekorativní kosmetika s líčením

24. září od 15:30 ve Skupovce - Skupova 4a, Plzeň

Je čas věnovat se také sama sobě! A proto přicházíme s první vlaštovkou v rámci projektu - Máma chvíli sama.
Máte non toxic domácnost ale k dekorativní kosmetice jste se ještě nedostali? Nebo jste o tom nikdy neslyšeli a rádi byste se dozvěděli, jak chránit sebe i životní prostředí vhodnou kosmetikou?
Oblíbená make-up akce pro fanoušky non toxic životního stylu konečně v Plzni! Čeká Vás jako vždy bohatý program zaměřený na netoxickou dekorativní kosmetiku, líčení a testování non toxic produktů. Pavla vás provede světem non toxic líčení a můžete si užít beauty svět bez škodlivých látek!

VSTUPNÉ 250 Kč

AKCI PREFERUJEME BEZ ÚČASTI DĚTÍ (herna není k dospozici), aby si maminky mohly plně užít svůj čas krásy. Pokud máte malé hodné nošené miminko nebo větší slečnu, která se již o líčení zajímá, pak je jejich účast možná, oznamte nám to ale prosím v poznámce.

Kapacita míst omezena, neváhejte s nákupem vstupenky! Akce se uskuteční ve Skupovce. Občerstvení bude zajištěno.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Vstupenky nevydáváme, na místě bude jmenný seznam.