Putování po stopách indiánů

Léto a indiánské dobrodružství jde ruku v ruce.

Pojďte to zažít s námi. Sejdeme se u pomníku v parku na Homolce v čase od 9:50 - 10:00 a poté společně půjdeme na dobrodružnou procházku po stopách indiánů. Děti budou plnit úkoly, které je dovedou k indiánskému pokladu. Těm nejmenším pomůžou maminky, ale většinu děti zvládnou i samy, vše bude přizpůsobeno věku dětí.

Trasa je vhodná i pro kočárky. Plánovaný konec je okolo 12 hodiny. Můžete si s sebou vzít deku a poté si můžeme udělat společný piknik v trávě.

Cena je 100,- za každé dítě, které se stezky aktivně zúčastní a na konci najde poklad. Podle toho prosím kupte počet vstupenek :) Děkujeme
!!! Do poznámky prosím napište věk dítěte.

Pokud máte sourozence napište nám před nákupem na truneckova.uzlik@gmail.com a vyhotovíme vám slevový kód :)

Při volbě dopravy prosím zaškrtněte osobní odběr. Děkujeme.

Akce je podpořena MMP - Odborem školství, mládeže a tělovýchovy