První pomoc 3 - aneb rodičovské minimum

Pondělí 19. října od 10:00 do 11:30, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

V průběhu posledního workshopu Vás seznámíme s nejčastějšími neúrazovými stavy u malých dětí, čím jim můžeme pomoci a kdy naopak musíme rychle jednat a zajistit okamžitou lékařskou pomoc. Od horečky, přes dušnost a křeče až k cukrovce. Vzhledem k obsahu a množství praktických nácviků doporučujeme účast bez dětí. Pokud nemáte možnost hlídání, děti lze mít s sebou, v místě je hrací koutek a k dispozici profesionální chůva.

Tři na sebe odkazující workshopy o specifikách první pomoci u dětí (není nutná účast na předešlých, ale bude na ně odkazováno, znalosti a dovednosti na sebe navazují).

Kapacita 10 lidí

Cena 320 Kč (vč. hlídání dětí)

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Vstupenky nevydáváme, na místě bude jmenný seznam.