První pomoc 2 - aneb rodičovské minimum

Pondělí 12. října od 10:00 do 11:30, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Na druhém z workshopů se naučíte ošetřovat nejrůznější úrazy a poranění vašich nejdražších. V průběhu workshopu Vám ukážeme, jak si poradit s drobným i závažným poraněním, jaké vychytávky si pořídit do lékárničky a jaké babské rady z internetu raději ani nezkoušet. Vzhledem k obsahu a množství praktických nácviků doporučujeme účast bez dětí. Pokud nemáte možnost hlídání, děti lze mít s sebou, v místě je hrací koutek a k dispozici profesionální chůva.

Tři na sebe odkazující workshopy o specifikách první pomoci u dětí (není nutná účast na předešlých, ale bude na ně odkazováno, znalosti a dovednosti na sebe navazují).

Kapacita 10 lidí

Cena 320 Kč (vč. hlídání dětí)

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Vstupenky nevydáváme, na místě bude jmenný seznam.