První pomoc 1 - aneb rodičovské minimum

Pondělí 5. října od 10:00 do 11:30, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

V prvním ze třech workshopů Vás naučíme rozpoznat stavy ohrožující život (nejen) našich dětí - bezvědomí, tepenné krvácení, bezdeší. Jak se v náročné situaci orientovat, co dělat a s čím naopak neztrácet drahocenný čas? A hlavně - všechny úkony si prakticky vyzkoušíte a "dostanete pod kůži". Vzhledem k obsahu a množství praktických nácviků doporučujeme účast bez dětí. Pokud nemáte možnost hlídání, děti lze mít s sebou, v místě je hrací koutek a k dispozici chůva.

Tři na sebe odkazující workshopy o specifikách první pomoci u dětí (není nutná účast na předešlých, ale bude na ně odkazováno, znalosti a dovednosti na sebe navazují).

Kapacita 10 lidí

Cena 320 Kč (vč. hlídání dětí)

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Vstupenky nevydáváme, na místě bude jmenný seznam.