Prťata tančí

Vyprodáno

Středy 9.9. 2020 do 11.11.2020. 10:15-11:00. Studio Fitness Ka Plzen.

10 lekci

Všechny mini tanečnice i tanečníci pozor! Prťata budou znovu tančit, a to každou středu od 10:15 do 11:00. Na některých lekcích si zatančíme na písničky z různých českých i zahraničních pohádek, jindy si zase procvičíme různé taneční styly. Nebojte se, nebude to vůbec náročné, jelikož u nás dokáže tančit úplně každý.

Naše lekce jsou určeny krom malých tanečníků i pro jejich doprovod. A pokud se náhodou stane, že daný styl nebude prckovi vyhovovat, není třeba se obávat. Na konci každé lekce totiž pustíme uzdu fantazii a necháme děti tancovat si tak, jak uznají za vhodné.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.