Po stopách skřítků - kompletní sada

Už nevíte co by? Co takhle stopovací hra od spolku Uzlík?

Je bezva trávit čas venku, ale ne vždy jsou děti z pobytu venku nadšené. Co takhle jim výlet zpříjemnit stopovačkou?

Abyste to měli bez práce, je tady naše kompletní sada.

A co je obsahem balíčku?

10 zalaminovaných karet s úkoly

Manuál pro rodiče

Dopis od skřítka

Materiál potřebný ke stopovačce - drátek, hedvábný papír, sklenice, bambule, provázek, svíčka, zlatý kámen

A samozřejmě i poklad! V něm najdete vždy dřevěnou tužku, nějakou dřevěnou hračku a něco zdravějšího na zub. Poklad případně můžete libovolně doplnit.

A jak na to? Součástí balíčku je dopis od skřítka. Ten umístěte ideálně na začátek své výpravy a nebo s ním můžete začít už doma nebo na zahradě. Záleží, zda všechny úkoly chcete stihnout na jedné procházce, nebo úkoly rozdělíte a uděláte si z toho týdenní program. To už je na vás. Pořadí úkolů si také určete sami. Doporučujeme ovšem střídat kreativní a pohybové aktivity.

Hra je vhodná i pro ty nejmenší cca od 1,5 roku do 10 let. Každý úkol lze přizpůsobit dle věku prtěte.

Sady budou k vyzvednutí maximálně do týdne od nákupu v komunitním centru, nebo si je můžete objednat až domů.

Produkt připravili členové spolku Uzlík. Koupí hry podpoříte Komunitní centrum Uzlík v nelehké COVID době.