Mazání na všechny neduhy

Přírodní dekorační výrobky - jsou kosmetické výrobky, při jejich výrobě nebyly dodrženy zákonné požadavky na jejich výrobu, nemají požadovanou atestaci a nebyly na nich provedeny příslušné zkoušky, hodnocení složení a vlastností výrobků. Nejsou určeny k použití jako kosmetické přípravky, tzn. jejich použití jako kosmetické přípravky je možné jen na vlastní riziko a zodpovědnost.

Tymián je považován za přírodní antibiotikum, má silné antiseptické vlastnosti. Usnadňuje odkašlávání, uvolňuje dýchací cesty. Složení: Rostlinná vazelína bez živočišných přísad, bambucké máslo, olivový olej, kokosový olej, vitamin E, tymián, silice eukalyptu a máty peprné

Levandule má dezinfekční účinky a hojí ranky. Využívá se při akné, suchých ekzémech a lupence. Můžeme ji použít při poštípání či bodnutí hmyzem, menších spáleninách nebo popáleninách od slunce. Zklidňuje kůži po holení, lze ji použít jako krém na ruce a tělo. Složení: Rostlinná vazelína bez živočišných přísad, bambucké máslo, olivový olej, kokosový olej, vitamin E, levandule.
Kostival se již od pradávna využíval na nejrůznější problémy pohybového ústrojí. Kořen kostivalu má regenerační a hojivé účinky na podrážděnou kůži, ulevuje při bolestech svalů a kloubů. Složení: Rostlinná vazelína bez živočišných přísad, bambucké máslo, olivový olej, kokosový olej, vitamin E, kostival, pomerančová silice.

Zvolte si variantu: