Máma chvíli sama - Vlídná jóga

Vyprodáno

Neděle od 17:00, Studio FitenssKa, Skrétova 8, Plzeň začínáme 20. září!

Můžete si zakoupit ukázkovou lekci - v tomto případě prosíme o úhradu 110,-

Celý kurz má 10 lekcí, tj. 105,- za lekci.

Vlídná jóga Jana Skurková

Teprve když se postaráme sami o sebe, můžeme se s lehkostí starat i o své blízké. Jóga je skvělý způsob, jak se celkově uvolnit - na úrovni fyzické, ale i psychické. Zveme vás na lekce hathajógy, kde budeme nerušeně věnovat čas jen sami sobě s plnou pozorností a všímavostí. Příjemně se protáhneme, zaměříme se na svůj dech, jemně zpevníme svaly celého těla a stimulujeme jednotlivé orgány i energetická centra. Lekce vlídné jógy trvá 55 min, včetně závěrečné relaxace a energetického obnovení všech aktivizovaných svalů.

Hodiny jsou vhodné pro všechny úrovně pokročilosti včetně úplných začátečníků. Bereme ohled na naše aktuální fyzické možnosti a stavy a nesnažíme se dostat do pozic za každou cenu. Dovolujeme svému tělu jít pouze tak daleko a dlouho, jak je nám příjemné. Na podložce nesoutěžíme sami se sebou ani s nikým vedle sebe. Snažíme se o dosažení pozitivního prožitku z prováděných ásan a o soulad dechu a pohybu.

Proč je jóga prospěná?

Jóga má pozitivní fyziologické, psychologické i estetické účinky.

• posiluje svaly celého těla

• má příznivý dopad na pružnost páteře

• rovná páteř a podporuje přímé držení těla, což posiluje i vnitřní pocit jistoty a stability

• má pozitivní účinek na žlázy s vnitřní sekrecí

• příznivě působí na vnitřní orgány

• posiluje paměť, koncentraci a kázeň

• má blahodárné účinky na rovnováhu, flexibilitu a koordinaci pohybů

• rozvíjí kreativní myšlení

• umožňuje řízení myšlenkových proudů, rozšiřuje pole vnímání

Co s sebou potřebuji?

• podložku na cvičení. Pokud žádnou nemáte, je možné zapůjčit si ji přímo v tělocvičně.

• pohodlné oblečení, které vás neomezuje v pohybu

• vlažnou vodu (doporučujeme pít před a po lekci)

• cvičí se na boso

• může se hodit - ponožky a mikina na závěrečnou relaxaci, ručník

Doporučení

• Doporučujeme nejíst těžká jídla 2-3 hodiny před zahájením lekce.

• Pokud máte zdravotní omezení, poraďte se svým lékařem o vhodnosti cvičení. Před začátkem hodiny prosím informujte instruktorku o případných aktuálních zdravotních problémech.

Hodiny vede Mgr. Jana Skurková - https://www.facebook.com/vlidnajoga/

Tyto lekce jsou bez účasti dětí - proto jsou v neděli, aby mohl pohlídat někdo jiný z rodiny a máma si mohla udělat čas sama na sebe.

Při nákupu zvolte osobní odběr. Permanentka vám bude vydána na první lekci, na místě bude jmenný seznam.

Zvolte si variantu:

1 050,00 Kč