Malí hudebníci

Malí hudebníci - Úterky od 15:00 do 15:45 v Komunitním centru Uzlík, Plachého 48, Plzeň

12 lekcí

Co od kroužku můžete čekat?

Kroužek je pro děti, které mají rády hudbu. Bude zaměřen na radost ze společné muziky, nikoli na výsledek. Děti se seznámí s hudebními nástroji, hravou formou se dozví, co jsou to noty. Budou se učit vnímat rytmus a společně budou zpívat písničky.

Lekce bude koncipovaná tak, aby nebylo pro děti náročné se dlouze soustředit na jednu aktivitu. Hudební činnosti budou provázány pohybem v podobě tance a rytmických aktivit.

Rodič bude sloužit jako pravá ruka dítěte. Pokud děti budou čase zvládat činnosti bez rodiče, je možné dát si kávu ve vedlejší místnosti a odpočinout si.

Kroužek je pro maximálně 6 dětí, aby bylo dosaženo individuálního přístupu.

Cena je zvýhodněná díky podpoře Města Plzeň.

A kdo děti bude provázet?

Lektroka Lenka Rejdová. Maminka dvou kluků, která má moc ráda muziku. 12 let hrála na flétnu a 6 let zpívala ve školním sboru.

Pro koho jsou malí hudebníci určeni?

Pro děti, které baví muzika

Pro děti, které rozumí jednoduchým pokynům

Pro děti, které dokáží 5 minut soustředit

Projekt je podpořen Magistrátem města Plzně

Při nákupu zvolte osobní odběr. Vstupenky nevydáváme, na místě bude jmenný seznam.