Kurz angličtiny pro dospělé

Úterky od 8. září v 10:30. Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Oblíbený kurz angličtiny pro dospělé je zpátky.

Máte pocit, že jste na mateřské již zapomněli, co jste kdysi uměli? Rádi byste si svoji angličtinu zase osvěžili? Nebo se anglicky domluvíte, ale jen nemáte, s kým jazyk udržovat? Uzlík pro vás od září opět plánuje kurz s naší lektorkou Míšou, ve kterém se zaměříme na opakování základů, a především komunikaci v angličtině.

Kurz je určen pro rodiče, kteří nemají možnost hlídání dětí, a přesto by se rádi dostali do společnosti a naučili se něco nového. Kurz je přínosem i pro děti samotné. Tím, že poslouchají, získávají povědomí o cizím jazyce. Navíc si taky řekneme, kdy a jak začít děti učit cizí jazyk a budete mít k dispozici také anglické básničky, knížky a písničky z knihovny naší lektorky.

Cena jedné lekce je 160kč. Kurz je složen z 10 lekcí po dobu 10 týdnů. Kurzové se platí dopředu (platbu lze po dohodě rozdělit do dvou částí, v tomto případě nám napište e-mail).

Počet míst je omezen.

1 600,00 Kč