Základy lezení pro děti od 3 let druhý termín

Vyprodáno

Základy lezení pro děti od 3 let

Středa 5. srpna od 10:00 - 12:00 Lezecká stěna VTahu, Sokolovská 74, Plzeň

Přijďte vyzkoušet, zda jsou vaši děti lezci a stálo by za to, aby chodily do lezeckého kroužku. Děti získají základní povědomí o tomto sportu a mohou si vybudovat k němu kladný vztah. Lezení probíhá výhradně hravou formou a je určeno jak úplným začátečníkům, tak dětem, které mají s lezením již zkušenosti.

Počítejte s pauzou na svačinku a přibalte ji s sebou dětem do batůžku.

Kapacita 10 dětí, rodiče nemusí být přítomni, ale mohou - v klubu je sedačka a možnost dát si kávu.

Při volbě dopravy prosím zaškrtněte osobní odběr. Děkujeme.

Uzlík, z.s. zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR). Vaše osobní údaje slouží ke komunikaci před a během pořádané akce, po akci budou tyto údaje smazány.

Účastí na akci souhlasíte s pořizováním fotografií a jejich následnému využití k propagaci spolku na sociálních sítích a následujících akcí. Pokud s pořízením fotografii nesouhlasíte, napište nám to do poznámky.