Jóga pro děti

Středy od 7. října od 16:30 do 17:15

Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Dětská jóga učí děti zábavnou formou ovládat své tělo, zlepšovat motorické dovednosti a říká se, že zlepšuje spánek. Děti se učí relaxovat, správně dýchat a rozvíjí cit pro rytmus. Jednotlivé cviky jsou ukryty v příbězích, říkankách a písničkách kde si děti hraním na zvířátka a rostlinky, nacvičují jednotlivé pozice a krátké sestavy. Mezi základní pozice, které děti cvičí patří strom, pes, kočka, střecha, ježek a jiné. Zkrátka budeme si cvičit, hrát, zpívat a povídat, aby jsme byli veselí a bylo nám dobře.

Cena je za 10 lekcí.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.