Jak si načasovat den dle svých biorytmů

24. srpna od 10-12, (Místo bude upřesněno dle počasí - Uzlík, Plachého 48 nebo v parku),

Znáte ten pocit, kdy se něco ve vašem životě událo "v ten pravý čas"? Správné načasování je základ, opak se míjí účinkem. V ájurvédě, nauce o zdraví, rozeznáváme různé typy rytmů. Denní, sezónní, celoživotní. Vychází z přírodních zákonů jako se střídá den a noc. Je čas jídla, spánku, aktivity. Ovlivňují nás víc než si myslíme, ale často je dnes žijeme naruby. Nejen CO se děje, ale také KDY se to děje, je klíčové. Například nejen CO během dne jíme, ale KDY, nám určuje, jak jídlo zpracujeme a co si z něj naše tělo vezme.

Na této přednášce se dozvíte užitečné a praktické tipy, jak na to, abychom se v časování neminuli, měli dostatek energie a byli fit.

Důležité otázky:

Jaký je můj denní rytmus (režim)?

Jak mě ovlivňuje?

Co mi vyhovuje / nevyhovuje?

Přednáškou vás provede a na setkání se těší ájurvédská poradkyně Mgr. Hanka Vránová, absolventka tříletého studia Ájurvédské Gurukuly v Praze.

Kapacita 10 lidí

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Vstupenky nevydáváme, na místě bude jmenný seznam.