Jak se rodí ve FN Plzeň

Středa 23. září od 16:00, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Představujeme Vám první vlaštovku z nového projektu - Setkání s..., kde budete mít možnost potkávat se ze zajímavými osobnostmi a ptát se jich na to, co Vás zajímá.

Jako první přijala pozvání porodní asistentka z FN Plzeň - Eva Nyklesová. Kterou jste mohli vidět v dokureality - Malé lásky. Eva je momentálně na mateřské dovolené.

Pokud plánujete porod ve Fakultní nemocnici, nebo si vybíráte porodnici, nebo nemáte na vybranou. Je to ideální příležitost, jak zjistit nezodpovězené otázky.

Jak to chodí ve Fakultní nemocnici Plzeň?

Kolik osob můžu mít u porodu?

Je možné rodit v poloze jakou si určím?

Ptejte se na cokoliv Vás napadne.

Eva bude mít krátké povídání na začátku a potom už je to jenom na Vás.

Děti můžete vzít s sebou.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.