Jak pečovat o dětské zoubky

Úterý 11. srpna od 10:00 v Komunitním centru Uzlík, Plachého 48, Plzeň

MDDr. Ivana Justová si s Vámi popovídá o správné péči o dětské zoubky, která začíná už péčí u nastávající maminky. Pokud má ona správné návyky v péči o chrup, plynule je předává později i dítěti. I u těhotných žen je důležité nepodceňovat prevenci. Přijďte si poslechnout, jak se starat o dutinu ústní miminka, jak se starat o ústa, ve kterých se ještě zoubky neprořezaly. Názorně si ukázat pomocí pomůcek, jak a čím čistit první zoubky. A nejen to. Bude také poskytnut prostor i pro Vaše dotazy.

Můžete přijít i se svými dětmi, kojenci i batolaty.

Při volbě dopravy prosím zaškrtněte osobní odběr. Děkujeme.