Francouzština pro začátečníky

Středu od 7.října v 9:15, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Rádi byste se naučili Francouzsky? Že jste nikdy na francouzštinu nechodili? Nevadí! Od října otevíráme kurz francouzštiny pro začátečníky. Seznámíte se s jazykem a zjistíte, že spoustu slovíček již znáte. Naučíte se základní fráze a na dovolené se již nebudete muset bát, že se nedomluvíte. Děti nejsou překážkou.

Kurzem vás bude provázet naše lektorka Ludmila. Má vystudovaný francouzský jazyk a několikaletou praxi.

Cena jedné lekce je 160 kč. Kurz je složen z 10 lekcí po dobu 10 týdnů. Kurzové se platí dopředu na účet - tedy 1.600kč (platbu lze po dohodě rozdělit do dvou částí).

Počet míst je omezen.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

1 600,00 Kč