Cvičení Baby and Me 5 úterý

Startujeme již pátý běh kurzu Baby and Me v úterý 8.9. v čase od 9:15-10:15

Studio Fitnesska, Skrétova 8, Plzeň

60 minut

V novém školním roce bude každé úterý probíhat cvičení pro maminky s dětmi. Poprvé budeme cvičit po dobu 60 minut. Nadále budeme používat své děti jako zátěž (budeme je držet, mazlit se s nimi, houpat je atd.). Vše je šetrné a pod dohledem lektorky s certifikátem. Hodina se skládá ze zahřátí, posilovací části a závěrečné relaxace.

Hodiny budou vedeny formou předplaceného kurzu. Cena 10 lekcí je 1000 Kč. Kurz bude zahájen 8.9. Jednotné vstupné je 120 Kč (je nutné předem ověřit kapacitu)

Na jakékoliv dotazy ráda odpoví lektorka na e-mailu: chlupsa.uzlik@gmail.com

Vzhledem k tomu, že je kurz 60 minutový, doporučujeme ho maminkám s dětmi 1+

1 000,00 Kč