Coworking středa 28.10.2020 od 9:30 - 11:30

Coworking středa 28.10.2020 od 9:30 - 11:30, Plachého 48, Plzeň

Pracovat v klidu i s dítětem? Ano, jde to!
K dispozici vám bude wifi, teplé nápoje, pracovní místo a kvalifikovaná chůva.

Cena za hodinu je 50,- Kč za dospělého a 50,- Kč za dítě/děti

Cena za dospělého zahrnuje wifi, teplé nápoje a pracovní místo, cena za dítě/děti zahrnuje hlídání profesionální chůvou.

Z důvodu vládního nařízení se coworking uskuteční v počtu maximálně 6 osob včetně dětí. Při nákupu proto prosím kupte jednu vstupenku pro sebe a jednu pro své dítě. Cena 100,- Kč je za 2 hodiny. Pokud máte více dětí, kupte vstupenku i pro ně, ale zaplaťte pouze za jedno dítě. Další sourozenci jsou zdarma.

Mnoho rodičů si přeje pracovat, i když jsou na rodičovské dovolené. Ale jak na to, když čas bez dítěte, které třeba spí, je tak omezený, a babička na hlídání není k dispozici? Odpovědí je coworking. Ale není vždy podmínkou jen pracovat. Nejeden rodič si přeje prostě jen na chvíli zasednout k internetu, nakoupit online nebo napsat přátelům, i od toho jsme tady.
Vy si vypijete kávu a oddechnete, vaše dítko si pohraje s ostatními dětmi a přitom bude ve vaši bezprostřední blízkosti.

Projekt je spolufinancován z dotačního programu Rodina MPSV.