Cvičení Baby and Me 5 pondělí

Startujeme již pátý kurz Baby and Me v pondělí 7.9. v čase od 10:15-11:00

Studio Fitnesska, Skrétova 8, Plzeň

45 minut

V novém školním roce bude každé pondělí probíhat cvičení pro maminky s dětmi. Budeme cvičit po dobu 45 minut. Nadále budeme používat své děti jako zátěž (budeme je držet, mazlit se s nimi, houpat je atd.). Vše je šetrné a pod dohledem lektorky s certifikátem. Hodina se skládá ze zahřátí, posilovací části a závěrečné relaxace.

Hodiny budou vedeny formou předplaceného kurzu. Cena 10 lekcí je 800 Kč. Kurz bude zahájen 7.9. Jednotné vstupné je 100 Kč (je nutné předem ověřit kapacitu)

Věk děti není omezen, necháváme návštěvu lekce čistě na rozhodnutí maminek (platí však, že by dítě mělo držet hlavičku).

Na jakékoliv dotazy ráda odpoví lektorka na e-mailu: chlupsa.uzlik@gmail.com