Angličtina pro nejmenší

Čtvrtky 9:30 od 24. září, Komunitní centrum Uzlík, Plachého 48, Plzeň

Blíží se ZIM@ - těšíte se?ZIM@, to je Zuzana Izquierdo Montes @ její malý společník Daniel, kteří s vámi budou v Uzlíku na lekcích angličtiny pro nejmenší. Od 24.9. si společně budeme hrát, zpívat, lepit a osvojovat angličtinu nenásilnou formou.A kdo jsem já? Jsem Zuzka Izquierdo Montes, překladatelka a lektorka cizích jazyků, maminka dvou správných lumpů a manželka mexického čahouna, který mi daroval tohle krásné příjmení. Baví mě spousta věcí (od sportu až po digitální nomádství), ale na co se těším v Uzlíku: na vzájemnou interakci našich drobků, na jejich první E-OU (rozuměj hello;), na drobné výsledky naší společné práce a na to, jak se i maminky budou snažit něco pochytit :D

Cena je za 10 lekcí.

Při nákupu vstupenky zvolte osobní odběr. Na místě bude jmenný seznam.

1 500,00 Kč