Dětská skupina Uzlík

Dáváme dětem svobodu prozkoumat svět, ale zároveň jim ukazujeme, že toto místo má hranice a pravidla, aby bylo
bezpečné a hezké pro všechny.

Více o naší školce

V září roku 2022 jsme otevřeli registrovanou dětskou skupinu v Plzni na Borech (Hruškova 17).  Naše školka má kapacitu 12 dětí. O děti se starají 2-3 průvodci. Díky tomu jsme schopni zajistit individuální přístup ke každému dítěti. Dětem a rodičům nabízíme pozvolnou adaptaci při zahájení docházky, aby dítě neprožilo trauma z odloučení od rodiče.  Věříme, že dobrý start je klíčový ke spokojenosti dítěte i rodiče.

V programu se řídíme především koloběhem roku. Neinklinujeme k žádnému druhu pedagogiky, snažíme si brát to nejlepší ze všech klasických i alternativních směrů.

Chcete vidět, jak to u nás vypadá?

Důležité informace

Dětská skupina Uzlík poskytuje službu péče o dítě

v dětské skupině dle Zákona č. 247/2014 Sb.

DSC_5895 2
DSC_5844 2

Ceník

Rodiče se podílí na financování školky ve výši 4.500 Kč na měsíc. V ceně není zahrnuta celodenní strava. Výše stravného se určuje vždy na začátku školního roku, dle platného ceníku dodavatele.

Rodiče mohou uplatnit slevu na dani za každé dítě, které navštěvuje dětskou skupinu, a to do výše minimální mzdy za daný rok.

Nejčastější otázky

uzlik_foto_2560×1709px_RGB_05
Snažíme se

ukázat dítěti, že je jedinečné a dost dobré, takové jaké je.

Momentálně máme bohužel plnou kapacitu, můžete se zapsat do pořadníku.